Blog

Cégünk, a Biocom jellemzői

2014.07.24 16:25

Mire vágyódik minden ember?

Egészségre, jó anyagi körülményekre, biztos életre. Mindezt felkínáljuk Önnek egy 1996 óta, a magyar piacon működő, komoly, megbízható termékforgalmazó magyar cég segítségével. A cég jellemzői: saját tulajdon, saját beruházások, elkötelezett tulajdonos vezetők, több, mint 120-féle termék:

Egészségmegőrzés (méregtelenítési programok, Reg-Enor)

Test-és szépségápolás

Tiszta, egészséges víz (RO víztisztító, Lourdes-víz)

Környezet-tudatos háztartás (SCD probiotikus termékcsalád, Turbo Booster, Ökomag, Proverdose…)

Feltörekvő termékek, speciális, 21.századi technológiával készülnek, tartósítószer nélkül.

Egyedülálló, új, modern kozmetikai család BOTANIFIQUE.

Saját céljaidért dolgozol, Te osztod be az idődet, megtervezheted a jövedelmedet, teljes anyagi függetlenség elérése 3-5 év alatt lehetséges.

Ösztönző marketing-terv.

Rögtön fizet, akár már az első hónapban is!

A marketing-terv különlegessége a bővítési alap, amely külön magas díjazási lehetőséget biztosít az új tagok bevonásakor.

Nincs a marketing-rendszerben fék! Nincs regisztrációs díj, nincs kötelező vásárlási limit.

Korrekt, pontos kifizetések már 18 éve!

 

 

 

 

 

 

 

Teljes cikk

Megdöbbentő adatok (2.rész) földjeink elsavasodásáról, növényeink beltartalmi értékének ebből adódó drámai csökkenéséről

2014.06.30 15:00

2. rész

Mit tehetünk: a hazai élelmiszertermelés támogatása és fokozása és olyan modern, talajokat javító eljárások támogatása, mint az Ökonet Agro (SCD), amely egyaránt alkalmazható a nagyméretű termelésben és a kis kertekben is. (Lásd korábbi írásunk).

Az élelmiszer-kockázat csökkentése: lehetőleg csak kontrollált helyről származó élelmiszereket vegyünk, közvetlenül kistermelőktől, vagy piacokon. Felértékelődik a háztájiban és a kiskertekben megtermelt – saját – egészséges zöldség-gyümölcs.

A szupermarketekben árusított szebbnél-szebb, télen, nyáron egyaránt kapható – import – zöldségek, gyümölcsök sok esetben csak csekély mértékben tartalmazzák az élethez szükséges tápanyagokat. Miért? Mert éretlenül szedik le őket, a déli gyümölcsök felületét kezelik a jobb eltarthatóság érdekében, vagy - gamma sugárzással – „megölik” a zöldséget, pl. a burgonyát, hogy megakadályozzák annak kicsírázását.

Elrettentő adatok támasztják alá táplálékaink vitamin és nyomelem tartalmának romlását. Csak két adat: 1942-ben 1 kg burgonya 110 mg vasat tartalmazott, mára ez az érték 5 mg-re csökkent, a gabonafélék 1942 –ben 78mg/kg, jelenleg csak 15 mg/kg vasat tartalmaznak.

Másik, szervezetünket veszélyeztető komoly probléma az életünk során az élelmiszereinkből, ivóvízünkből, környezetünkből, kipufogó gázokból és sajnos, háztartásunkból is (mosó-és tisztálkodási szerek, fertőtlenítőink, kozmetikumaink) nagy mennyiségű, szervezetünkre igen káros mérgező anyag jut be. Az átlagember egy év alatt 4-4,5 kg szintetikus adalék-anyagot is elfogyaszt... Szervezetünk igyekszik ezektől megszabadulni, de lebontó kapacitása véges és a szervezet kimerül. Ilyenkor testünk elraktározza a ki nem ürített toxikus anyagokat. Ez a raktár a hason, fenéken és combokon lévő zsírszövetben van. Ahogy a bevitt mérgek mennyisége nő, ennek arányában növeli szervezetünkben az említett zsír-raktárak méretét. Ezek eltüntetése csak méregtelenítéssel oldható meg.

Az biztos, hogy aki nem tudja hiteles forrásból származó, teljes értékű élelmiszerekből  fedezni napi szükségletét, vagy akinél már jelentkeznek a „minőségi éhezés” jelei (ásványi anyag és vitamin hiány), ill. a toxikus anyagok felhalmozódása miatt a betegségek jelei, akkor már szükségesek a táplálék kiegészítők, továbbá az életünkhöz nélkülözhetetlen tisztított, jó minőségű  víz, a háztartásainkban használt megbízható környezet-tudatos termékek. Sajnos, nagyon sok a megtévesztő információ, az értéktelen, sőt, esetenként szervezetünkre káros anyagokat is tartalmazó termékek kínálata. Itt hívnám fel a figyelmet az általunk is fogyasztott, ill. felhasznált termékekre.

1996 óta piacon lévő, 18 éves tapasztalattal rendelkező, saját tulajdonú magyar cég, a Biocom (Ökonet) több mint 120-féle termékére, amely az egészségmegőrzés (táplálék-kiegészítők), tiszta, egészséges víz, környezet-tudatos háztartás és a környezetvédelem területein nyújt megbízható és megfizethető megoldásokat.

A Biocom cég által forgalmazott táplálék-kiegészítők speciális, 21.századi technológiákkal készülnek, amelyekkel a növényekből a kelát-kötésben lévő, aktív hatóanyagokat lehet kivonni. Ezek az eljárások nem roncsolják a hatóanyagokat, a liofilizáció (fagyasztva szárítás) biztosítja a termékek hosszú távú eltarthatóságát, tartósítószerek alkalmazása nélkül, szállíthatóságukat és ami a legfontosabb, az aktív hatóanyagok magas koncentráltságát.

A termék egyébként megtekinthető és akár meg is vásárolható a 18 éve töretlenül fejlődő, magyar cég, a Biocom honlapján: https://webshop.biocomag.ch/index.php?page=regpage2 oldalon az ajánló kódom (regisztrációs szám) segítségével: 124979

Ha bármilyen kérdése van a témával kapcsolatban, vagy segítséget szeretne kérni, hívjon bennünket: 06 20 347 9447 (Dr.Wirthné Dr.Wohlmuth Edit, orvos)

Dr.Wirthné Dr.Wohlmuth Edit

Orvos 20 347 9447, dr.wohlmuth.edit@gmail.com

 

 

 

Teljes cikk

Megdöbbentő adatok talajaink elsavasodásáról, az ebből adódó népbetegségekről...

2014.06.30 14:53

Megdöbbentő adatok és tények

1. rész

Megdöbbentő adatokat és tényeket tudhatunk meg prof. Dr.Márai Géza a gödöllői Szent István Egyetem tanárának írásaiból, előadásaiból, aki már negyven éve foglalkozik élelmiszereink kutatásával.

Magyarország kétharmadán a talaj közepesen, vagy erősen elsavasodott. Sziléziából, a Ruhr-vidékről és a cseh medence felől kénnel, foszforral és nitrogénnel szennyezett savas esőknek betudhatóan. A savas esők hatását súlyosbítja 30-40 év műtrágyázása, vegyszerek, kemikáliák használata az agráriumban, ill. háztartásainkban használt kemikáliák, amelyek a szennyvízzel kerülnek a talajba.

A 21.század kutatásai új megvilágításba helyezik a termőföldet. A termőtalaj egy 30-50 centiméteres óriási, élő organizmus, hallatlanul bonyolult és nagyon fontos mikrobiológiai talajélettel, amelynek összetettségét napjainkban még csak töredékekben ismerjük. Az már világosan látszik, hogy ennek a csodálatos rendszernek az elsavasodása komoly mértéket ért el Nyugat-Európában. Hazánkban az Észak-Magyarországi, Észak-Alföldi és Nyugat-Magyarországi területeket érintve leginkább.

De mit is okoz ez az elsavasodás és miért olyan fontos ez számunkra?

A termőtalajok kation-hiányosak lesznek, ami annyit jelent, hogy kimosódik belőlük a kalcium, magnézium, vas, valamint a mikroelemek jelentős része. A talaj hiányos állapota magával hozza, hogy bármit termelünk benne, azok a növények is hiányosak lesznek mikro-és makroelemekben. Sajnos, ennek egyenes következménye, hogy a növények vitamin-készletei is nagy mértékben lecsökkennek. Ez a hiány-állapot súlyos következménye, hogy romlik a lakosság egészségi állapota. Csak egy példa: a csontritkulás (osteoporosis), a „néma járvány” az  ötvenes-hatvanas években csak 100 ezer embert érintett, jelenleg a hivatalosan diagnosztizált és regisztrált csontritkulásos betegek száma 1,2 millió, de a valóságban ez akár 1,5 millió is lehet… A Budai Gyermek Kórház lesújtó adatai azt mutatják, hogy a vizsgált 10 és 15 év közötti gyerekeknek csak 2 %-ánál volt megfelelő a szervezetükben lévő kalcium mennyiség, 60-65 százalékuknál a mért érték komoly kalcium deficitet mutatott. Ennek következményeit nem kell ecsetelnünk…Sajnos, ennek a súlyos helyzetnek a kialakulásához a gyerekek Cola-és savas üdítő fogyasztása is hozzájárult.

Nem lehet elégszer felhívni a figyelmet a jó minőségű tisztított víz „életmentő” voltára.

Az, hogy az elmúlt 3-4 évtizedben megtízszereződött a csontritkulásban szenvedők száma, ezért nem az orvostudomány, hanem a környezeti ártalmak, a talaj tönkretétele, az agrárium és az élelmiszeripar a felelős.

Dr.Wirthné Dr.Wohlmuth Edit, orvos

Teljes cikk

Szennyezett Európa...Segítsen Ön is, hogy ne így legyen!

2014.06.18 11:36

https://index.hu/tudomany/2014/06/16/tulsagosan_szennyezettek_az_europai_folyok/

E felmérés tükrében különösen figyelemre méltóak a blogban ismertetett találmányok...

Teljes cikk

Pénzt kereshetünk azzal, hogy védjük a Földet az új találmányok megismertetése segítségével!

2014.05.30 12:08

Új világ van születőben...

Feltartóztathatatlan, vissza nem fordítható markáns világtendenciák és forradalmi változások a jelenkori társadalmakban.

A profitnövelő – gyorsuló - műszaki fejlődés és az ezzel járó hatékonyság-növekedés elkerülhetetlenül (!) a munkahelyek tömeges megszűnését hozza magával. A munkanélküliség egyre fenyegetőbbé válik a világ egyre nagyobb részében.

A munkahely-teremtés fajsúlyos követelménnyé válik és egyre inkább bekerül a kormányok fő eszköztárába. De miután ez messze nem elégséges, az egyes embernek is tennie kell saját magáért, noha ezt minimális erőforrás birtokában teheti csupán…Jó eszköz és lehetőség ebben a társadalmi újratermelés értékesítési mozzanatainak változásai nyomán előtérbe kerülő, költségkímélő,  hatékony network marketing, közismertebb nevén az MLM (multi-level marketing).

Az MLM számít a vásárlóra, mint személyében aktív olcsó reklám-közegre (Az információk szájról-szájra, „blogról-blogra” terjednek a leghatékonyabban). A hagyományos –sokszor korszerű informatikával is támogatott - reklám manapság óriási, még a legnagyobbak számára is alig vállalható költséget jelent és messze nem kifizetődő semmilyen szinten…). A modern társadalom nem nélkülözheti a reklámot. A műszaki fejlődés, a profit növelés igénye kiélezi a cégek közötti gazdasági versenyt, amelyben a gazdasági szereplők gyorsan, látványosan, érthetően és megfizethetően, inspirálóan láttatni akarják magukat…

Forradalmi változások az informatikában. Lehetővé vált minden eddiginél nagyobb nagyságrendben az információ kezelése, archiválása. Ennek nyomán lehetővé vált a lakóhelyen történő munkavégzés is és ezzel a családra fordítható figyelem lehetőségeinek növekedése. (A nők pl. otthon dolgozhatnak és eközben nevelhetik gyermekeiket...)

A szabadságeszmény új dimenziója bontakozik ki és ölt anyagi formákat az MLM által…Szabadon dönthetünk, hogy kivel, mikor és mennyit dolgozunk, hogyan osztjuk be időnket. Nem beszélve arról, hogy a network marketing a hagyományos munkahelyeknél nagyságrendekkel magasabb jövedelmeket biztosít… (Nancy Failla nyomán)

Olyan termékek és szolgáltatások jelennek meg a társadalomban, amelyek minőségi változásokat hoznak az emberek életében és új alapokat teremtenek, szabadabb és jövedelmezőbb munkára és általában az életre.

„Megjavulhat a világ!”

A network marketing rendszerének lényege,  rendszerébe kódolt filozófiája, amely szerint az egymással kapcsolatba kerülő emberek úgy segíthetik egymást, hogy a maguk helyzete is – szinte automatikusan - jobbá válik.

A network marketing rendszereket mozgásban tartó, időről-időre finomodó marketing tervek egyre jobban bővítik azoknak a körét, akikben a segítés mozzanata alapélménnyé vált és azzá válik, hogy mások is a csúcsra kerüljenek.

Jelentős civilizációs előrelépés valósul meg az által, hogy az MLM szereplői „tiszta lappal indulnak”, feltételek nélkül bárhová eljuthatnak a társadalmi hasznosság és értékelés skáláján. Annál is inkább, mert - a rendszer közege által is inspiráltan - a tanulási vágy felértékelődött… (Az MLM a vágyott rendszeres  tanulás élményét adja sok embernek). Egy-egy embernek segítünk, hogy sikeresek legyenek, mert ezáltal mi is azzá válunk…

Hiedelmek és pontosítás az MLM-el kapcsolatosan

  • nem piramis-játék, hiszen létező és hasznos termékekről, szolgáltatásokról adunk tájékoztatást
  • nem kell semmit sem raktározni
  • nem eladással foglalkozunk, hanem mások tanításával, hogy ők hogyan húzzanak hasznot néhány kitűnő termékből méghozzá előnyös – gyártási - áron
  • a network marketing egy igényes szakma, amelyet meg lehet és meg kell tanulni: minden rendelkezésre áll: érdekelt segítők, szakanyagok, rendszeres továbbképzési lehetőség stb.
  • „nagy a piac”, miután a drága reklámköltségek miatt a vállalatok „kiadják az értékesítési feladatot” a network marketing terjesztőknek, tisztán teljesítmény alapon A terjesztő megkapja a nyereség egy hányadát, úgy, hogy nincs kockázata. A nyereség nincs maximálva
  • A világ legjobban fizetett tudáskészlete a network marketingben van (Eric Warre)

Az „emelkedettebb” feladatok és az MLM

A társadalom emelkedettebb feladatai, a környezetvédelem, a természetvédelem, az állatvédelem felértékelik a hétköznapi emberek részvételi lehetőségét. Ebben az MLM kitüntetett szerepet kaphat. (Sok ember keresi az emelkedettebb feladatokban való részvétel lehetőségét). Az új találmányok elterjesztése, különösen, ha azok világos és átlátható társadalmi előnyökkel járnak, inspirálólag hatnak a jelentősebb erőforrásokkal nem rendelkező, de tenni vágyó emberek aktivitására. Ezeknek az embereknek a „kapcsolati tőkéje” akkor is adott, ha ők maguk ennek mértékéről szerényen is gondolkodnak. Az MLM-rendszerek segítenek a rejtett (latens) kapcsolatok nyilvánvalóvá tételében…

Dr.Wirth Gyula,

a közgazdaságtudomány kandidátusa

a blog tulajdonosa

dr.gyula.wirth@gmail.com

 

 

Teljes cikk