Grape-fruit mag - természetes antibiotikum - a a gyomor-bélrendszer fertőzései ellen

2014.06.27 13:13

A Grépfrútmag kivonat és a  gyomor- bélrendszer fertőzései 

A balatonfüredi úszóversenyen történt tömeges megbetegedés markánsan ráirányította a figyelmet a nyári gyomor-bélrendszert érintő fertőzésekre.

Kiderült, hogy a felelős a calicivírus, amely rendkívüli fertőzőképességének köszönhetően világszerte a gyomor-bélhurutok 30-40 %-át, ill. az ilyen jellegű járványok 75-89 %-át okozza. A vírus-okozta fertőzések esetén az antibiotikumok szedése felesleges, sőt, ez esetben kifejezetten ártalmas.

Nyáron fokozott a veszélye annak, hogy a nem tiszta ivóvízzel, vagy táplálékkal, a higiénés szabályok mellőzésével kórokozók kerüljenek szervezetünkbe, gyomor és bélrendszeri fertőzéseket okozva.

A fertőzések igen kellemetlen tünetekkel járnak, émelygés, hányás, hasi fájdalmak, hasmenés, de utazásaink során

a déli országokban súlyos fertőzések is előfordulhatnak (vérhas, amőbás dysenteria, kolera, tífusz, paratífusz).

A fertőzés kezdeti stádiumában, a tünetek első megjelenésénél azonnal alkalmazott Grépfrútmag kivonattal sok esetben megakadályozhatjuk a betegség kialakulását, sőt, a víz, gyümölcsök, zöldségek, tárgyak fertőtlenítésénél is nagy segítségünkre lehet. Utazásaink során érdemes megelőzésképpen is alkalmazni.

A grapefruitmagból készített kivonat páratlan hatású természetes antibiotikum. Számos tudományos vizsgálat igazolta, hogy a grepefruitmag-kivonat a mikroorganizmusok, gombák, baktériumok és vírusok, citoplazma-membránján fejti ki antimikrobás hatását, amelynek során a kórokozók inaktíválódnak és elpusztulnak. A hatás létrejötte általában kevesebb időt igényel, mint a legtöbb mesterséges készítmény esetében.

A baktériumok, vírusok 30 különféle gombán (köztük a candida) kívül hatása kiterjed az amőbákra, bélparazitákra és véglényekre is. A grapefruitmag-kivonat speciális fehérjebontó képességgel bír, amely képes az élősködők sejtfalának szétroncsolására, sőt, a paraziták petéit is gátolja kifejlődésükben. A kutatók már több mint húsz éve bebizonyították, hogy az emberi bélrendszerben is igen gyakran előfordulnak élősködők, paraziták és férgek, amelyek komoly betegségeket okozhatnak.

Gépfrútmag kivonat Ökonet

-   Évtizedek óta használják természetes baktérium-, vírus- és gombaölőként
-    Segít a Candidiázis kezelésében
-    Alkoholmentes készítmény
-    Csecsemőknek is adható, nem keserű

Széles spektrumú antimikrobális szert keresőknek legjobb választás. A kivonat igen csekély mennyiségben sikeres volt több száz különböző baktérium, vírustörzs és parazita elpusztítása esetén, a hasznos baktériumtörzseket viszont nem károsítja. A C-vitamin antioxidáns hatása révén pedig fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. Ázsiai, távol-keleti utazások során elengedhetetlen az úti poggyászunkból.

Hatása:


-    Felső légúti és torok fertőzések, influenza, nátha, fertőzéses gyomorrontás kezelése
-    Vírus eredetű szemölcs eltávolítása
-    Herpesz, szájpenész, kisebb fekélyek gyógyítása
-    Fogak betegségeire: fogkő, fogínygyulladás, szuvasodás
-    Rossz lehelet kezelése
-    Bőrgomba és egyéb gombás fertőzések eltávolítása
-    Torok és orr fertőtlenítése
-    Gyomor teltségének, puffadásának lelohasztása
-    Szőrtüszőgyulladás, vágott seb, bőrkiütés, korpásodás kezelése
-    Fejtetű eltávolítása (külsőleg alkalmazva)

Ajánlott adagolás: belsőleg csak hígítva megengedett! Napi 3x15 cseppet tegyen egy pohár tisztított vízbe, vagy gyümölcslébe.Citrus-félékre érzékenyeknek nem ajánlott.

Aromaterápiás módszerként a fürdővízhez keverve, inhalálásra, gargalizálásra. Krémekbe keverve ekcéma, pattanások, fertőzéses bőrkiütések ellen, izzadó lábra, lábgombára, intim testrészek szagtalanítására, hónalj fertőtlenítésre. Általános háztartási fertőtlenítőként, valamint hús, gyümölcs, élelmiszer-fertőtlenítésre, és befőttek eltevésére is használható.

A termék egyébként megtekinthető és akár meg is vásárolható a 18 éve töretlenül fejlődő, magyar cég, a Biocom honlapján: https://webshop.biocomag.ch/index.php?page=regpage2 oldalon az ajánló kódom (regisztrációs szám) segítségével: 124979

Ha bármilyen kérdése van a témával kapcsolatban, vagy segítséget szeretne kérni, hívjon bennünket: 06 20 347 9447 (Dr.Wirthné Dr.Wohlmuth Edit, orvos)

Üdvözlettel

Dr.Wirthné Dr.Wohlmuth Edit