Hidrogénes vizet előállító készülék: forradalmian új helyzetet teremt a vízfogyasztásban! Sokat mond az előállított víz neve: "lourdes"

2014.06.21 18:21

Hidrogénes vizet előállító készülék

Világszabadalom, amely forradalmian új helyzetet teremt a vízfogyasztásban.

Figyelemreméltó a készülékkel előállított víz elnevezése – „lourdes-i víz” -, amely egyben utal is a készülék egészséget pozitívan befolyásoló szerepére. Lourdes a Szűz Mária-tisztelet egyik leghíresebb zarándokhelye. Sokak meggyőződése, hogy a Szűz Mária-jelenés helyszínén található forrásvíz gyógyító hatású. A katolikus egyház intézményei mellett orvostudományi kutatócsoport is foglalkozik már évszázada a jelenséggel.

A berendezés a hidrogén, eleddig kevésbé ismert, egyedülálló tulajdonságaira építő – antioxidans - ivóvizet állít elő. Az antioxidánsok pozitív – szabad gyököket semlegesítő sokoldalú - szerepe az egészséget illetően napjainkban tudatosul.

A hidrogénben (szabad elektronokban) gazdag víz - sok egyéb mellett -  javítja a májfunkciót, a cukorbetegek állapotát, csökkentheti a magas vérnyomást, a daganatos betegségek gyakoriságát, betegségmegelőző hatású.

A berendezés egyébként megtekinthető és akár meg is vásárolható a 18 éve töretlenül fejlődő, magyar cég, a Biocom honlapján: https://webshop.biocomag.ch/index.php?page=regpage2 az ajánló kódom (regisztrációs szám) segítségével: 126101

Ha a témával kapcsolatosan kérdése van, vagy segítséget szeretne kérni, hívjon: Dr.Wirthné Dr.Wohlmuth Edit06 20 347 9447, vagy írjon : dr.gyula.wirth@gmail.com

Üdvözlettel

Dr.Wirth Gyula